Handige tips & algemene voorwaarden Pilates

Inschrijving cursus

De cursussen lopen van januari t/m juni/juli en van augustus/september t/m december. U schrijft zich in voor een gehele cursus zodat u verzekerd bent van een plaats op een door uw gewenste dag en tijdstip.

Inschrijfformulier

Na ontvangst van het volledig ingevulde inschrijfformulier bent u verzekerd van een plaats. Op de eerste cursusdag ontvangt u een factuur welke binnen 14 dagen voldaan dient te worden.

Hygiëne

Zorg dat u schoon en fris in de les verschijnt.

Tijdstip

Vanwege de flow van de les is het belangrijk dat u vijf minuten voor aanvang va de les aanwezig bent zodat we in alle rust gezamenlijk de les kunnen starten. Na afloop van de les is er even gelegenheid om een kopje thee te drinken en/of na te praten.

Afmelding/ verhindering/ziekte

Afmeldingen indien mogelijk minimaal 24 uur van tevoren melden zodat daarop de nodige actie ondernomen kan worden. Alle communicatie hieromtrent loopt per mail of sms. Inhalen van een les op een andere dag of tijdstip kan alleen wanneer er minimaal 24 uur van tevoren afgezegd is en er plaats is op dit tijdstip. In geval van ernstige ziekte of calamiteit zal door de docent individueel en in overleg worden bepaald wat er met de resterende lessen gaat gebeuren, in alle gevallen geldt een opzegtermijn van 1 maand. Na afloop van de cursus vervallen alle niet gevolgde lessen.

Ziekte docent

Wanneer de docent om wat voor een reden kan ook geen les kan geven, zal er geen vervanging zijn. De les komt dan te vervallen en er zal in overleg een inhaalles gegeven worden. Indien dit niet mogelijk is zal het geld worden gerestitueerd.

Aansprakelijkheid

De docent stelt zich niet aansprakelijk voor schade of diefstal aan persoonlijke eigendommen. Ook kan de docent in zijn geheel niet aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen en/of blessures die tijdens en/of na de training zijn ontstaan.

Kleding

Tijdens de les draagt u gemakkelijke, comfortabele kleding en antislip sokken. Graag een grote handdoek meebrengen. Er is geen kleedruimte aanwezig, waardoor het handig is om van tevoren uw sportkleding thuis al aan te trekken. Graag uw schoenen boven bij de trap uitrekken.