Corona Matsfysio

Corona

Onze praktijk is open voor het geven van fysio- en manuele therapie behandelingen aan mensen die geen symptomen hebben van hoesten, niezen, verkoudheid, keelpijn, koorts en/of benauwdheid.

1,5 meter afstand
Daar waar bij het behandelen 1,5m. afstand kan worden gehouden, houden we ons hier aan. Wij realiseren ons ook dat in veel gevallen contact-behandeling noodzakelijk is.

Ons beleid voor het maken van een afspraak in de praktijk
Een afspraak maken kan door ons te bellen, te mailen of te appen.Wij volgen een “beslisboom” (opgesteld door het KNGF en het RIVM) om te bepalen wie wij in onze praktijk fysiek kunnen behandelen. Matsfysio heeft uitgebreide maatregelen genomen om verspreiding van het virus te beperken. Mocht het niet mogelijk zijn om u in de praktijk te behandelen, dan is er nog steeds een mogelijkheid tot een video-consult waarbij we online uw klacht kunnen analyseren en u advies en oefeningen kunnen geven.

Bezoek aan onze praktijk
Wij willen u vragen om een mondkapje te dragen in de wachtruimte en gang, uw therapeut geeft u mondeling aan waar en wanneer het mondkapje niet gedragen hoeft te worden.
In verband met de hygiene willen wij u vragen uw handen te desinfecteren bij de ingang, hiervoor is een pompje aanwezig. En zelf een grootbadlaken en een handdoek mee te brengen voor een behandeling.

Blijf gezond, samen houden we het besmettingsrisico zo klein mogelijk en houden we de praktijk een veilige plek om naar toe te komen.

Met vriendelijke groet,
Maarten en Margreet Schutselaars-Beltman