Praktijkregels Matsfysio

Praktijkregels

Om uw verblijf in de praktijk te veraangenamen, nemen wij een aantal praktijkregels in acht.
In verband met de legitimatieplicht in de gezondheidszorg verzoeken wij u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen bij uw eerste afspraak.
Neemt u bij uw bezoek aan de praktijk a.u.b. een badlaken of handdoek mee. De praktijk zorgt voor schone onderlakens.
In verband met de aard van de behandeling verzoeken wij u uw persoonlijke hygiëne in acht te nemen.
Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van persoonlijke eigendommen. Ook nemen wij geen persoonlijke eigendommen in bewaring. Wij adviseren u geen waardevolle spullen mee te nemen naar de behandeling.
Als fysiotherapeut houden wij allerlei medische en administratieve gegevens van u bij. Hierbij wordt de Wet op de Persoonsregistratie in acht genomen. Klik hier voor meer informatie.
Hebt u vragen over onze praktijkregels neemt u dan contact op met ons.

Tijdig afmelden

Om de samenwerking en planning zo goed mogelijk te laten verlopen, dient u zich tijdig af te melden als u een afspraak niet kunt nakomen (minimaal 24 uur van tevoren). Dit kunt u telefonisch doen of via de link in uw afspraak bevestiging (zie mail).

Telefoonnummer: 06-53889008.

Buiten de openingstijden kunt u zich afmelden via email, onze online agenda of door het sturen van een SMS op 06-53889008.  Uiteraard kunt u op elk gewenst tijdstip een voicemail-bericht achterlaten.
In geval van te laat of niet afmelden zijn wij genoodzaakt het tarief “niet nagekomen afspraak” aan u door te berekenen. Deze rekening kunt u uiteraard niet declareren bij uw verzekeraar.

In geval van ziekte of een noodgeval geldt bovenstaande uiteraard niet.