• 06-53889008

Tarieven / vergoeding Matsfysio

Hieronder treft u een overzicht van onze tarieven en zorgverzekeraars waar wij in 2020 een contract mee hebben afgesloten. 

Screening€ 18,50
Intake en onderzoek na screening€ 31,50
Intake en onderzoek na verwijzing€ 49,90
Behandeling fysiotherapie€ 36,75
Behandeling manuele therapie€ 47,25
Toeslag voor aan huis behandeling€ 15,00
Eenvoudige rapportage€ 45,00
Uitgebreide rapportage€ 80,00
Massage (sport) - 30 min.€ 32,00
Pilates, losse les€ 13,25
Pilates, cursus€ 10,50 *per les
Niet nagekomen afspraak75% van het behandeltarief


Betaling

Matsfysio heeft met de meeste Zorgverzekeraars contracten afgesloten per 1-1'17. Heeft u een zorgpolis bij een van de onderstaande zorgverzekeraars dan declareren wij deze kosten direct bij uw zorgverzekeraar. Heeft u een zorgpolis bij een zorgverzekeraar waar wij geen contract mee hebben dan betaalt u na afloop van de behandeling per pin of contant direct aan uw zorgverlener. Per mail ontvangt u een betalingsbewijs. Per maand ontvangt u een factuur met een overzicht van alle uitgevoerde behandelingen, die ingediend kan worden bij uw zorgverzekeraar.

Overzicht van Zorgverzekeraars waar wij een contract mee hebben afgesloten voor 2020:

Zilveren Kruis AchmeaVGZIAK 
FBTOIZAIk! 
Univé ZorgIZZZiezo 
Centraal BeheerAevitaeZekur 
Avéro AchmeaUMC Zorgverzekeringde Goudse 
InterpolisVGZ CaresUnited consumers 
Zorgverzekeraar OZF Prolife  


Vergoeding?

De vergoeding door uw zorgverzekeraar is mede afhankelijk van welke polis u gekozen heeft en of u al dan niet aanvullend verzekerd bent. Bent u aanvullend verzekerd? Dan is er een mogelijkheid dat u meer behandelingen vergoed krijgt. Hoeveel of wat u precies vergoed krijgt staat in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar of neem contant op met uw zorgverzekeraar. Wij raden dan ook aan om deze goed door te lezen om te kijken of u recht heeft op vergoeding en/of u nog een eigen bijdrage moet betalen. 

Let op of uw zorgverzekeraar een contract heeft afgesloten met de fysiotherapeut van uw keuze. U krijgt anders de behandeling niet helemaal vergoed. Ook dit is afhankelijk van uw zorgpolis. 

 

Handige links

Meer weten over de vergoeding van fysiotherapie? klik dan op de onderstaande button.
OVER VERGOEDINGEN EN MEER...