Fysiotherapie in kleinschalig setting bij Matsfysio in Hattem

Wanneer u onderstaande klachten herkent, kan Algemene fysiotherapie uitkomst bieden:

  • Spierblessures (o.a. zweepslag, hamstringklachten)
  • Peesklachten (o.a. achillespees, tenniselleboog)
  • Gewrichtsklachten (o.a. lage rugpijn, schouderklachten en kniepijn)
  • Herstel balans belasting en belastbaarheid
  • Na een val of trauma

Als u niet goed kunt bewegen. Als u niet durft te bewegen. Als u meer moet bewegen. Als u moeite heeft met bewegen. De fysiotherapeut is er voor iedereen!

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan uw spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ofwel uw bewegingsapparaat. Bij uw eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door eerst een intake en onderzoeken uit te voeren. Vervolgens stelt de fysiotherapeut samen met u een behandelplan op. Dit behandelplan is maatwerk. Elk mens is anders, elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst hiervan. Naast het behandelen van klachten besteden we ook veel aandacht aan het voorkomen van terugkeer van uw klachten.

Door gerichte begeleiding wordt u geleerd voldoende en verantwoord te bewegen. Belangrijk is, dat u zich ervan bewust wordt wat voor u de beste manier van bewegen is. Dat u vertrouwen in uw lichaam krijgt om herhaling of verergering van uw klachten te voorkomen. Een gezonde leefwijze en actieve inzet tijdens de behandeling dragen bij aan het herstel van uw klachten.

Een fysiotherapeutische behandeling duurt een half uur en kan bestaan uit: Adviseren, informeren, massage, oefenen (coördinatieoefeningen, spierkrachttraining), dry needling, taping en in beweging brengen van gewrichten middels mobilisatie en in het voorzien van hulpmiddelen.

Kunnen wij u helpen? Maak nu een afspraak dit kan online of door te bellen naar: 06-53889008

De fysiotherapeut is dé specialist op het gebied van het bewegingsapparaat.