Voor wie?

Coaching is een krachtige vorm voor ontwikkeling die leidt tot verandering en resultaat. 

Hier beneden 10 redenen waarom ik jou als coach verder kan helpen;

  1. Veel mensen “dwalen door het leven” zonder echt een plan te hebben. Laat mij je helpen.

  2. Focus, focus, focus. Ik zorg ervoor dat je consequent de dingen die belangrijk voor je zijn volgt, meet en verbetert.

  3. Laat mij je helpen je hersenen te trainen in een “winnende Mindset”. Mindset geldt niet alleen in de sport, maar ook in je werk….Eigenlijk gedurende het héle leven.

  4. Pure helderheid. Laat mij je helpen je duidelijk te krijgen over wie of wat je wilt zijn.

  5. Uitstelgedrag is verleden tijd. Ik wil je graag helpen je ‘pijn’ om te zetten in iets dat je van brandstof voorziet. Veel mensen zijn erg goed in het “spelen van verstoppertje” omtrent hun emoties en gedachten.

  6. Benut je volledige potentie. Ik zal ervoor zorgen dat je jouw volledige potentie benut door je te vertellen dat je groter kan gaan denken.

  7. Bespaar tijd en een hoop stress. Met mijn ervaring zal je helpen om jouw eigen effectieve vooruitgang te versnellen.

  8. Objectieve feedback. Ik wil je helpen zoeken naar objectieve feedback over hetgeen je doet ook echt zin heeft?, zowel moreel als qua doelen die je nastreeft.

  9. Vertrouwen Door je terug op het goede pad te brengen, help ik je om het vertrouwen en de motivatie te herontdekken die je nodig hebt om écht te veranderen.

  10. Je zult een stuk gelukkiger zijn > Ik kan je helpen stress te verminderen, aspecten van je leven te vereenvoudigen en even ‘terug te schakelen’ of te heroriënteren over wat jou nu het gelukkigst maakt. Wat heb je aan verhoogde productiviteit of winstgevendheid als je niet helemaal gelukkig bent? Weinig toch?