Matsfysio in Hattem

Matsfysio

De naam MATSFYSIO staat voor MAnuele Therapie Schutselaars FYSIOtherapie
Matsfysio is een kleinschalige eerstelijns praktijk voor fysio- en manuele therapie. Wij bieden optimale patiëntenzorg gericht op mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. De onderstaande 4 kenmerken zijn van toepassing op onze praktijk.

Persoonlijk

Goed luisteren en kijken vinden wij de belangrijkste onderdelen van ons vak. Een klacht kan veel oorzaken hebben. Als we precies weten waar uw klacht vandaan komt, kunnen we samen met u, een passend behandelplan maken.

Specialistisch

Door het volgen van de opleiding Master Manuele therapie, aanverwante cursussen en vele jaren ervaring binnen het vak gebied van fysio- en manuele therapie, is  Matsfysio een specialistisch centrum binnen ons vakgebied.

Preventief

Onze behandelplannen zijn niet alleen gericht op het bestrijden van uw actuele klacht, we werken ook aan het voorkomen van klachten in de toekomst. Een duurzame balans in uw lijf, dat is ons doel bij elke behandeling. Uw actieve participatie versnelt dat proces.

Samenwerking

MATSFYSIO beschikt over een goed regionaal netwerk. Wij werken graag samen met andere collega’s in de (paramedische)zorg om zo vanuit verschillende vakgebieden naar uw klacht te kunnen kijken. Samenwerken aan een betere zorg, daar wordt u vooral beter van.

Visie

De visie van MATSFYSIO is erop gericht zich te ontplooien als een volwaardige, kleinschalige praktijk voor fysio-en manuele therapie, waarin we ons vasthouden aan de 4 kenmerken, omschreven in bovenstaande missie. Het leveren van zuinige zorg is onze visie, in nauwe samenwerking met aanverwante therapieën ter ondersteuning van onze patiëntenzorg.