Start nieuwe seizoen Matsfysio Hattem

Start nieuwe seizoen Matsfysio Hattem

Start nieuwe seizoen: inloopspreekuur en pilateslessen

Wij hebben genoten van een fijne vakantie dichtbij huis en zijn heerlijk tot rust gekomen op de Veluwe. Volgende week starten de scholen weer en is de zomerperiode weer ten einde, het nieuwe seizoen gaat van start. 

Fysiotherapie

Vanaf vandaag werken wij weer volgens onze 'normale' openingstijden. U kunt telefonische een afspraak met ons maken door te bellen naar: 06-53889008 of online (24-uur per dag) https://www.matsfysio.nl/afspraak-maken

Inloopspreekuur (gratis)

Vanaf aankomende woensdag staat wekelijks ons gratis en vrijblijvend inloopspreekuur weer op de agenda van 17.30-18.30 uur. Stel een vraag over uw lichamelijke klachten en u krijgt een helder en vertrouwd advies op maat. Wanneer het advies is, overgaan tot behandeling, dan is dit niet mogelijk tijdens het inloopspreekuur. Er is namelijk tijd nodig om uitgebreid uw lichamelijke klacht te onderzoeken en een persoonlijk behandelplan op te stellen.

U bent van harte welkom op: woensdag van 17.30 – 18.30 uur

Een afspraak maken is niet nodig.

Wilt u eerder of op een ander tijdstip advies? U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen voor het plannen van een afspraak.

Pilates

Naast de bestaande lessen voor pilates is er een extra lesmoment op de avond gepland. De lestijden zijn op donderdag van 19.00-20.00 uur en 20.30-21.30 uur en op zaterdag van 9.30-10.30 uur.  Lijkt het u leuk en wilt u ervaren of pilates ook iets voor u kan zijn? Meldt u zich dan voor een gratis proefles. Zie voor meer informatie https://www.matsfysio.nl/wat-is-pilates

Hartelijke groet,

Maarten & Margreet Schutselaars-Beltman