Vlaggenlijn Tour du ALS in wachtruimte Matsfysio

Vlaggenlijn voor Tour du ALS

"Samen trappen we ALS de wereld uit" 

Vlaggenlijn Tour du ALS in wachtruimte Matsfysio

Actie!

Bestel een mooie vlaggenlijn met de naam van uw kind en steun het goede doel. Deze wordt met de handgemaakt en met vilt worden de letters op de vlaggen gemaakt en vast gestikt aan een lijn zodat deze lang mee kan.


Prijs per letter van de naam: 3,50 euro

De vlaggenlijn met de naam Mats kost 14 euro.

Bestellen kan via info@matsfysio met naam en kleur voorkeur.


Dit naar idee van Marianne Fiks, zij maakt de vlaggenlijnen en bekostigd de materialen. De gehele opbrengst gaat naar Tour du ALS

"Samen trappen we ALS de wereld uit!"

Vlaggenlijn Tour du ALS in wachtruimte Matsfysio
Vlaggenlijn Tour du ALS in wachtruimte Matsfysio
Vlaggenlijn Tour du ALS in wachtruimte Matsfysio

Waarom deze actie?

Voor de 2e keer zet ik mij in om ALS de wereld uit te trappen. Op 2 januari 2017 kreeg mijn vader Henk Beltman de diagnose ALS. Vorig jaar hebben wij ons als familie ingezet om geld in te zamelen tegen deze genadeloze ziekte en hebben wij letterlijk de "Top" bereikt op 8 juni met als hoogte punt dat mijn vader ons heeft binnengehaald op de Ventoux.

Mijn vader had de zeer snelle vorm van ALS en is op 22 juli 2017 overleden aan deze verschrikkelijke ziekte die hem in een half jaar volledig de functie van zijn lichaam ontnam. Het is zo heftig om iemand te zien lijden aan deze ziekte, iedere week moest hij weer een stukje inleveren. Mijn sterke vader die zelfs aan het eind van zijn leven zelfs problemen had om normaal te kunnen ademen, levensbehoefte nummer 1!

Het is van grote noodzaak dat deze verschrikkelijke ziekte stopt! Daarom zet ik mij samen met zwager Raymond Meijer en nichtje Danique Meijer dit jaar weer in tijdens dit sportieve evenement!

Ik zal mijn uiterste best doen op de berg op 31 mei 2018, ondersteun je mij d.m.v. een donatie?! Dit kan via www.tourduals.nl Dan "Trappen we samen ALS de wereld uit!"

Wat is ALS (Amytrofische Lateraal Sclerose) Dit is een zeer ernstige aandoening van het zenuwstelsel, waardoor de zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen langzaam afsterven. Gemiddeld leeft iemand nog maar 3 jaar nadat de diagnose is gesteld. De oorzaak is onbekend. Nederland telt circa 1500 ALS-patiënten. Tot op de dag van vandaag bestaan er geen medicijnen of therapie om deze vreselijke ziekte te kunnen behandelen of te genezen.

Onder het motto `Samen Trappen we ALS de wereld uit` beklimmen honderden fietsers, hardlopers en wandelaars jaarlijks de Mont Ventoux om geld op te halen voor onderzoek naar de oorzaak van ALS. Dit jaar vind de Tour Du ALS plaats op donderdag 31 mei 2018.

Liever een donatie dan een vlaggenlijn?

Dat mag ook natuurlijk! U kunt rechtstreeks via de website van Tour du ALS een donatie doen. Ieder euro is nodig! Als we allemaal iets bijdragen kunnen we veel betekenen. Bij deze wil ik u alvast bedanken voor welke donatie dan ook! Via deze link komt u op mijn pagina bij Tour du ALS: https://www.tourduals.nl/actie/margreet-schutselaars-beltman/updates/5439-de-knoop-is-doorgehakt-tour-du-als-2018-is-een-feit